design a website
Mobirise

Pic2Go - Фотогалерија 2023

Сите фотографии од настанот ви се достапни со кликнување на копчето Pic2Go - ФОТОГАЛЕРИЈА. Клилнете на линкот и во формата на Pic2Go внесете го вашиот стартен број.

Mobirise

8 септември 2023

До старт на трката остануваат уште 

Mobirise

Фотогалерија од 2022

Добијте ги вашите фотографии од HalkVeloGreen 2022 преку платформата за споделување фотографии Pic2Go.
Кликнете на копчето доле и следете ги инструкциите.

Велосипедска хронометар трка во Маврово

HALK VELO GREEN

Патека на возење

Прегледајте ја цела патека на трката преку ова убрзано видео и кликнете на копчето 3D MAP за тродимензионален приказ

Mobirise
Mobirise

Организатор на трката

Mobirise

Помагатели во организација

Пријатели на трката