website development software

Pic2Go

Споделете ги вашите фотографии од Halk Velo Green на вашиот фејсбук профил.
Оваа услуга е бесплатна и лесна!

За да ги добиете фотографиите од трката ќе треба на оваа страна да го внесите вашиот стартен број

Mobirise

Како работи оваа апликација?

На вашиот стартен број се наоѓа унифициран баркод. Исто така на вашиот заштитен шлем требаше да ги залепите двете налепници (кои ги добивте со стартниот број) со баркодот. За време на трката неколку фотографи од различни позиции ве фотографираат. Секоја фотографија од вас после трката автоматски ќе биде покажана на вашиот Facebook тајмлајн, само доколку после трката го внесете вашиот стартен број на оваа страна. 
За да работи целиот процес на препознавање, мора вашиот стартен број да биде видлив за време на трката.


.

Ако се двоумите околу користењето на Facebook и вашата приватност

Кога ќе се поврзете со Pic2Go апликацијата на Facebook, кликнете на паѓачкото мени за вашатата приватност во фотоалбумот кој ќе биде креиран од оваа трка и одберете ја опцијата “only me” или “само јас”. Во овој случај само вие ги гледате тие фотографии и можете да одберете која фотографија сакате да биде публикувана на вашиот профил.
Немате Facebook профил? Можете да креирате привремено профил на Facebook само за да ги превземете фотографиите и потоа можете да го избришите профилот. Или побарајте од ваш пријател преку неговиот Facebook профил да се пријави на апликацијата Pic2Go и да ги превземе вашите фотографии.