web site builder
Mobirise

Фотогалерија од 2022

Добијте ги вашите фотографии од HalkVeloGreen 2022 преку платформата за споделување фотографии Pic2Go.
Кликнете на копчето доле и следете ги инструкциите.

Mobirise

8 септември 2022

До старт на трката остануваат уште 

Велосипедска хронометар трка во Маврово

HALK VELO GREEN

Патека на возење

Прегледајте ја цела патека на трката преку ова убрзано видео и кликнете на копчето 3D MAP за тродимензионален приказ

Mobirise
Mobirise

Организатор на трката

Mobirise

Помагатели во организација

Пријатели на трката